Mooie cadeaus van De Vrije Stroom

Om jezelf of een ander te verrassen...

De Vrije Stroom heeft te koop; 2 boeken over OPAKA, een meditatie CD, de CD "laten we danken", het boek "Puls je Vrij" en een HP Wellness cadeaubon.

OPAKA , de doorzichtige vlinder

Opaka Frans Lap

(auteur Frans Lap)

Als Opaka zich ontpopt van rups tot vlinder, is er geen enkele kleur in zijn vleugels te bekennen. Dat wil hij niet. Hij gaat op zoek naar een oplossing. Dat brengt hem in een spannend avontuur. Boodschap van Frans aan de lezer: “Je bent als Opaka, drager van fantastische kleuren voor wie het wil zien. En daarmee drager van De Nieuwe Tijd”

Het boek kost €15,-

De taartentuin en de gouden vlinder

De Taarttuin en de Gouden Vlinder

(auteur Frans Lap)

Een nieuw avontuur van vlinder OPAKA. Het boek gaat over de strijd tussen rijk en arm. De boodschap van Frans aan de lezer luidt: “Van nu af aan is rijkdom niet: veel hebben, mijn of dijn, van nu af aan is rijkdom wel in liefde één te zijn.” Dit is een tekst uit het Opaka lied (p.96). Dit lied wordt gezongen door Suzanne Lap: zie CD “Laten we danken”.

Het boek kost €15,-

Meditatie CD : “Verwonder, kijk, voel”

CD Meditatie De Vrije Stroom

(door Frans Lap)

Met de fijne warme stem van Frans is het gemakkelijk om je over te geven aan de ingesproken tekst, met rustige pianomuziek muziek door Walter van der Sanden.

De CD heeft zijn weg gevonden naar vele studenten en cursisten en cliënten, waarvan sommige aangeven deze nog vaak te beluisteren en er steun aan te hebben voor het aarden en om tot rust en tot zichzelf te komen.

Inhoud van de CD:

  1. Kom tot jezelf
  2. Ontmoet je diepste wezen
  3. Ademen met heel je lichaam
  4. Je bekken als basis
  5. Heel jezelf

Beluister nr.3 van de CD: "Ademen met heel je lichaam". 

In de bij gegeven meditatie wordt je eigen ademhaling verbonden met de ademhaling van de aarde en van de kosmos. Dat kan een weldadig gevoel van thuiskomen geven. De meditatie duurt 15 minuten.

De CD kost €10,-

CD “Laten we danken”

De Vrije Stroom CD Laten we Danken

(muziek en zang Suzanne Lap)

Ter gelegenheid van het 10- jarig bestaan van De Vrije Stroom (op 12-12-2016) heeft Suzanne een lied gemaakt. Ze zingt met veel plezier: “Zie het groeien, zie het ontstaan, steeds meer kleur erbij. Steeds meer licht door de ramen. Welkom inspiratie, ruimte voor creatie, we doen het samen…” Als tweede lied zingt ze heel krachtig het OPAKA-LIED. Dit lied uit het 2e Opaka- boek (p.96) , is op muziek gezet door Suzanne zelf. Het is een duet van een rijke vlinder en een arme vlinder.

De CD kost €4,-

Boek "Puls je Vrij"

Lesboek De Vrije Stroom

(auteur Lies Veens)

In dit boek staan veel foto’s, met tekst en uitleg hoe je stap voor stap de techniek van Holistic Pulsing kunt leren.

Voor Lies is Holistic Pulsing “een dans: van pulser naar pulsee, jouw energie wordt uitgenodigd tot op celniveau om “wakker" te worden en vrijuit te stromen”.

Dit boek is alleen verkrijgbaar als je de Opleiding volgt in “De Academie voor Holistic Pulsing”, De Vrije Stroom , Oisterwijk.

Het boek kost €35,-

Holistic Pulsing Wellness Cadeaubon

De Vrije Stroom Waterlelie

Voor ieder die graag kennis wil maken met Holistic Pulsing is er een speciale bon voor een verwenssessie te verkrijgen. Je kunt kiezen of je door Frans, Lies of Suzanne een Holistic Pulsing Ontspanningssessie wilt ontvangen.

De cadeaubon kost €50,-

Wil je de cadeaus bestellen?

Neem dan contact met ons op. Vul je naam, adres en telefoonnummer in op het contactformulier en geef aan welk artikel je wil bestellen.

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Recensie van het boek Opaka door Bente (14)

We zitten momenteel in Spanje. Mijn idee was een paar bladzijden lezen en dan zwemmen. Maar ik begon te lezen en kon niet meer stoppen. Ik vond dit ook weer een erg mooi boek. Na het lezen van het boek zag ik kleuren om de mensen om me heen. Komt er nog een deel 3?