ER ZIJN KABOUTERS IN ONZE TUIN !! LEZING door Frans Lap op zaterdag 30 september a.s.

 

Op 30 september, zaterdag, 14.00-16.00 uur, ga ik een lezing houden over de natuurwezens, met accent op de kabouters. Dat komt omdat ik naast elfen en feeën, vooral die in mijn tuin ben tegengekomen. Niet als beeldjes van een tuincentrum, maar als levende wezens, met gevoel, daadkracht, meeleven, liefde. Als wezens die ons nog veel meer willen helpen dan ze al doen. Maar die ook een beetje schuw zijn geworden omdat wij mensen hun bestaan als echt levende wezens helaas ontkennen.

Ze hebben mij gevraagd hen te helpen om weer bekend te worden. Ze hebben mij uitdrukkelijk gevraagd een boek over hen te schrijven. Ik ben er mee bezig.

Het belangrijkste gevoel dat ik naar hen heb na ruim 2 jaar contact met hen is: verwondering. Verwondering dat ze bestaan, dat ze me kennen, dat ze me helpen , dat ze iets willen met mij en met ons mensen. Maar ook ben ik onder de indruk van wat zij voor de natuur en de wereld, en vooral ook de mensen betekenen. Zonder hen zouden we niet eens kunnen leven.

 

In de lezing wil ik hen bekend maken zoals ik ze bijna dagelijks tegenkom. Hun goede raad, de energie en liefde die ze mij en ons geven, de adviezen op verlei gebied, hun warme intieme nabijheid soms, hun behoefte de liefde te ontdekken en te delen, de hulp die ze mij vragen.

Misschien ben je nieuwsgierig geworden, of al een beetje enthousiast om er  meer over te weten. Behalve dat je jezelf een plezier er mee doet door te komen luisteren en meedoen, mag je ervan overtuigd zijn dat de kabouters heel blij zijn met je komst, die ze beschouwen als: ik word gezien. Ik word bevestigd. Ik mag bestaan. Net als voor ons, is bevestigd worden, na eeuwenlang ontkend te zijn, voor hen een feest.

Het kan het begin zijn van een uitbreiding van je netwerk met wezens die altijd in je buurt zijn en je willen helpen.

Heb je belangstelling, wees welkom. Locatie: Bim van der Kleistraat 1, Oisterwijk

Opgave tevoren gewenst, via 0623073734 of 013-5210707 of via info@devrijestroom.nl.

Zie ook www.devrijestroom.nl met introductievideo.