Jongerenmeditatie Suzanne Lap

 

In de meditatiecursus neem ik de jongeren mee in de geleide fantasie, een meditatie vorm die bij kinderen en jongeren heel goed werkt. Het prikkelt de fantasie en brengt ze gemakkelijk tot rust. 

De meditaties stem ik op hen af op wat er nodig is in het moment en we werken altijd naar een klein moment van stilte toe. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, verzoeken en eigen inbreng.

We maken er altijd een soort ritueeltje van met een duidelijk begin en einde, kaarsjes en edelstenen die in het midden liggen en een glas gezuiverd water voor na de meditatie.

 

 

Over Suzanne

Persoonlijke ontwikkeling, meditatie en Holistic Pulsing zijn mij met de paplepel ingegoten. Naast dat ik regelmatig gepulst ben en spelenderwijs zelf ben gaan pulsen heb ik ook alle cursussen doorlopen en ben ik opgeleid tot Holistic Pulser. Zo nu en dan heb ik cliënten wat ik erg leuk vind.

Met mijn theaterachtergrond breng ik graag creativiteit in de praktijk en daarom is de kindermeditatie mij ook op 't lijf geschreven. De rustgevende stem heb ik van mijn vader geërfd en ik heb het plan om net als hem binnenkort een meditatie cd uit te brengen.

Naast de activiteiten in de praktijk ben ik onder andere actief als singer-songwriter in het genre kleinkunst, ben ik coach gefocust op persoonlijke ontwikkeling en verdiep ik mij in de Argentijnse tango.

 

Er is ook een meditatiecursus voor volwassenen door Frans Lap.