Gastdocent Suzanne Lap

 

Binnen de Vrije Stroom heb ik verschillende meditatie cursussen gegeven aan kinderen en volwassenen en heb ik alle Holistic Pulsing cursussen doorlopen. Vanaf 1 september 2019 geef ik in Utrecht HP cursus en ben ik regelmatig te vinden in de Vrije Stroom als gastdocent.

Over Suzanne

Persoonlijke ontwikkeling, meditatie en Holistic Pulsing zijn mij met de paplepel ingegoten. Naast dat ik regelmatig gepulst ben en spelenderwijs zelf ben gaan pulsen heb ik ook alle cursussen doorlopen en ben ik opgeleid tot Holistic Pulser. In Utrecht ontvang ik cliënten in mijn holistic pulsing praktijk wat ik erg leuk vind en ben ik gestart met lesgeven.

Met mijn theaterachtergrond breng ik graag creativiteit in de praktijk en daarom is de Holistic Pulsing en meditatie mij ook op 't lijf geschreven. De rustgevende stem heb ik van mijn vader geërfd en ik heb het plan om net als hem binnenkort een meditatie cd uit te brengen.

Naast de activiteiten in de praktijk ben ik onder andere actief als singer-songwriter in het genre kleinkunst, ben ik coach gefocust op persoonlijke ontwikkeling, geef ik muziekles aan kinderen en verdiep ik mij in de Argentijnse tango.