Nieuwe website

Jaaaa…..De Vlag gaat uit!

Onze geheel vernieuwde website is in de lucht.

Vandaag is onze nieuwe website van start gegaan. In de blog van de website schreef Lies al op 11 juli j.l., in “Teamwork achter de schermen” enthousiast over de vorderingen en mijmerde over het verleden. Maar nu is het zover.

We zijn er trots op. Fabienne van de Graaf (WebSnoet), professioneel websitebouwer, heeft er iets moois van gemaakt. Met veel liefde en toewijding en vooral geduld. We zijn haar dankbaar voor haar inzet. Zij blijft ons ook in de toekomst bijstaan met raad en daad.

Het vernieuwen van de website was tevens een bezinning op ons werk. Het heeft er voor gezorgd dat we een duidelijker aanbod hebben. Zo is Frans zich “Volg-je-hart-coach” gaan noemen, daarmee veel directer aangevend waarvoor hij wil staan. En Lies is de spil geworden van de Holistic Pulsing praktijk en de HP Academie. Dat was ze al, maar nu is het meer geprofileerd. Als je goed kijkt, vind je dat terug in onze nieuwe logo! We zijn er blij mee en gaan met vernieuwde kracht en inspiratie verder.

We hopen dat je de website leuk, mooi, vernieuwend, inspirerend vindt, en dat je er iets in vindt van je gading. Zo ja, wil je hem dan ook ‘liken’ in FaceBook?

Dank je wel.