Paranormaal therapie Hans Lentz

Steuntje in de rug met soms verrassende oplossingen…

Prachtig zoals mensen zich ontwikkelen. Heel vaak gaat het goed, soms eens even minder.

Hulp en een steuntje in de rug zijn dan welkom !

Vanuit liefde voor mensen en het geloof dat zij zelf het vermogen hebben om hobbels te overwinnen gebruik ik graag mijn ervaring en talenten om je hierbij te helpen.

Persoonlijk kennismaken en ontdekken of de klik er is. Vertrouwen dat we door samen te werken ook resultaat gaan boeken om de oplossing van jouw probleem dichterbij te brengen.

Ik stem me heel graag op jouw hulpvraag af en wat je graag zou willen bereiken. Vaak ontstaat bij mij bij deze eerste kennismaking al een gevoel hoe ver we samen kunnen komen. Jij legt je hulpvraag voor en we starten samen onze zoektocht tot we langzaam meer tot de kern van het probleem komen. Dit kan door woorden, communicatie, beelden, tekeningen, kleur, gevoelens, oefeningen - een prachtige mix om meer inzicht in jezelf te krijgen. Verleden, het nu en de toekomst spelen hierin een belangrijke rol. In elke sessie ontvang je wat jij op dat moment aan kan en help ik je aan het eind van de sessie om het wat lichter te maken, door te magnetiseren.

Reacties van cliënten

Linda

Ik heb Hans in 2013 leren kennen via mijn nicht, die zijn studiegenoot was bij ANZN. Sindsdien laat ik me regelmatig door hem behandelen. Ik voel me helemaal veilig bij hem. Alles is bespreekbaar en vertrouwelijk. Niks is gek. Daarnaast voel je dat hij je echt wilt helpen. Hans heeft me onder andere geleerd om in mijn eigen energie en kracht te blijven, een belangrijke vaardigheid als hoogsensitief persoon. Ook heb ik 'oud zeer' opgeruimd en emotionele en fysieke blokkades kunnen opheffen. Onze afspraken zijn bovendien gezellig: Hans is een warm, vrolijk persoon met goede humor en veel mensenkennis. Het is altijd weer fijn en goed om hem te zien.

 

Over Hans Lentz

Mijn persoonlijke ervaring –zowel zakelijk en privé– en mijn opleiding als Paranormaal Therapeut zet ik graag in. Al bijna 20 jaar help ik mensen met magnetiseren en persoonlijke coaching.

In 2013 ben ik “formeel” afgestudeerd als therapeut, vooral vanuit een persoonlijke behoefte mensen op een verantwoorde manier verder te kunnen helpen. Mijn paranormale talenten heb ik al heel mijn leven en ontvang daardoor vaak verrassende oplossingen.

Mijn aanpak is “hands-on”, persoonlijk, liefdevol, direct en ook soms ambulant (niet aan plaats gebonden). Na een eerste kennismaking maken we samen een plan hoe ik je zou kunnen helpen.

Op woensdagavond ben ik in de praktijk van De Vrije Stroom aanwezig. Een aantal woensdagavonden zijn vrijgemaakt voor gratis Open Spreekuur. Verder geef ik lezingen over leuke actuele onderwerpen. De data hiervoor vind je in de activiteitenagenda van De Vrije Stroom.

Lees hier meer over de praktijk van Hans.

Hans Lentz – Paranormaal Therapeut (ANZN)
Praktijk “Kriebels & Kronkels” i.o.
M. 06 2290 7682
E. hans.lentz@gmail.com