Spiritueel Adviesbureau Frans Lap

Heden is geboren, als kind van De Vrije Stroom : Spiritueel Adviesbureau Frans Lap

Voor particulieren en bedrijven.

Wie vanuit zijn Hart of Kern, vanuit zijn Hoger Zelf, wil leven of een bedrijf wil opzetten en daarbij ondersteuning zoekt, kan bij mij terecht.
Steeds meer MENSEN worden zich bewust dat niet alleen HET anders moet, maar dat ze ook ZELF anders willen. Meer leven vanuit je binnenste, je hart en hartekwaliteiten vorm geven. Zoals: leven vanuit en in verbondenheid met de zichtbare en onzichtbare wereld, met al wat leeft en is, respect en zorg voor jezelf en de ander, eerbied en zorg voor onze aarde. Kortom leven vanuit je Zelf, JeZelf zijn.
Sommigen willen wel, maar weten nog niet hoe. Anderen zijn er al mee bezig maar stuiten op blokkades in zichzelf of in hun omgeving.

Er zijn ook mensen die een PRAKTIJK of BEDRIJF willen opzetten of in een bedrijf werken en deze Kern-waarden ook daarin vorm willen geven. Hun product of dienst wil een echte eerlijke, volwaardige bijdrage zijn aan het welzijn van mensen en kinderen. Zij willen betrokken zijn op hun klanten, hun medewerkers, de werkomgeving. Winst is meer een effect van het werken vanuit je hart waar je op vertrouwt, dan een hoofddoel van de onderneming. Maar ook hier kun je wel willen, maar weet je soms niet hoe , wil je trouw blijven aan je passie. Of is de druk van buiten om toch maar volgens oude waarden te werken, groot.

Voor deze mensen wil ik , via het Spiritueel Adviesbureau Frans Lap, me inzetten met een luisterend oor, als sparringpartner, met ideeën, als coach, met alles dat ik in mijn leven in begeleiding, advisering, coaching, therapie, geestelijke verzorging, docentschap, aan weten en ervaring heb opgedaan.
Ik merk dat dit veel positieve energie in mij oproept. Alsof alles van mijn leven hier samenkomt. Mijn hart staat open, mijn handen jeuken, ik ben er klaar voor.

Voor wie meer wil weten, kom naar de Open Middag van De Vrije Stroom a.s. zaterdag 14 januari 2017, 14.00 -16.00 of bel 06-23073734 of mail franslap@devrijestroom.nl