Teamwork achter de schermen

Een blik achter schermen en een blik in de toekomst van “De Vrije Stroom”.

Omdat deze tijd vraagt mee te doen op de digitale snelweg wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website.
We mijmeren nog hoe we 22 jaar geleden begonnen met een briefje op te hangen op het prikbord van de peuterspeelzaal en een enthousiaste redacteur van het plaatselijke krantje een proefbehandeling kwam ontvangen om daarover een enthousiast stukje te schrijven. En… ons bedrijf was gestart met de eerste groepen. Via mond op mond ging het rond.


Zo eenvoudig als het toen was, zo ingewikkeld lijkt het nu. Maar samen met Fabienne van de Graaf van WebSnoet Eindhoven komen we er wel uit. Stap voor stap begeleidt zij ons met heel veel geduld om orde te scheppen in het geheel en onze website ‘up to date’ te maken met mooi fotomateriaal en veel kleur.De Praktijk en Academie voor Holistic Pulsing komt in beeld. Frans schrijft geinspireerd over zijn “Volg je hart coaching”. En hoe meditatie je weer dicht bij jezelf, jouw zijn, kan brengen. Hans vertelt over zijn praktijk als paranormaaltherapeut op de woensdagavonden. En Suzanne heeft haar schrijverstalent echt zelf meegebracht in deze wereld om je warm te maken over haar meditatie met jongeren.


We verwachten eind deze maand dat onze nieuwe website in de lucht is. Mocht je eerder al informatie willen, meld je dan aan via info@devrijestroom.nl of tel 013-5210707.


Noteer alvast in je agenda onze open dag, op zaterdag 2 september van 14.00-16.00 uur, waarin je kennis kunt maken met het hele enthousiaste team van De Vrije Stroom Oisterwijk.