Lies Veens en Frans Lap

Vanaf de jaren 70 tot 1995 werkte ieder van ons in verschillende werksoorten waarin begeleiden van mensen centraal stond. Zoals maatschappelijk werk, de zorg, onderwijs, vormingswerk, psychiatrie.

Daarbuiten groeide bij ons beiden ook vanaf de jaren 70 de belangstelling voor spiritualiteit.

Alles kwam samen toen we onze eigen praktijk openden in 1995 in Uden. Vanaf eind 2006 in Oisterwijk, onder de naam De Vrije Stroom.

Belangrijke begrippen voor ons beiden zijn: energie, spiritualiteit, intuïtie, hart, Bron, verbondenheid, vrijheid, creativiteit, mannelijk-vrouwelijk.

 

Lies (Holistic Pulser)

Mijn passie ligt vanaf 1999 in Holistic Pulsing.

Het is een zachte en zeer respectvolle manier om iemand, langs fysieke weg, zijn diepere lagen te laten ervaren, tot zijn Kern toe. Het is een beleving van eenheid en verbondenheid, van helemaal zichzelf zijn.

Ik zie dat dat ook heel vaak helend en genezend is voor allerlei klachten. Ik vind het een geschenk dit telkens weer mee te mogen maken en hieraan te kunnen bijdragen.

 

Frans (Volg-je-hart-coach)

Ik word er telkens weer blij en warm van wanneer mensen zich van de stem van hun HART bewust worden. Dan hebben ze hun eigen kompas terug in plaats van te moeten varen op wat anderen vinden of op wat moet. Dan kunnen ze echt leven.

Ik word er stil van wanneer mensen nog dieper kunnen luisteren naar de BRON in hen en zich ermee kunnen verbinden. Want dan zie ik vaak een grote kracht door hen heen gaan en lijken ze soms licht uit te stralen, helemaal bij zichzelf, bij hun Zelf gekomen. Ik zie hoe helend en vaak ook genezend dat werkt. Dat te mogen meemaken en eraan mogen meewerken, in consulten en cursussen, dat is mijn passie.

 

Suzanne Lap (Jongeren meditatie)

Persoonlijke ontwikkeling, meditatie en Holistic Pulsing zijn mij met de paplepel ingegoten.

Naast dat ik regelmatig gepulst ben en spelenderwijs zelf ben gaan pulsen heb ik ook alle cursussen doorlopen en ben ik opgeleid tot Holistic Pulser. Zo nu en dan heb ik cliënten wat ik erg leuk vind.

Met mijn theaterachtergrond breng ik graag creativiteit in de praktijk en daarom is de kindermeditatie mij ook op 't lijf geschreven. De rustgevende stem heb ik van mijn vader geërfd en ik heb het plan om net als hij binnenkort een meditatie-cd uit te brengen.

Naast de activiteiten in de praktijk ben ik onder andere actief als singer-songwriter in het genre kleinkunst, ben ik coach gefocust op persoonlijke ontwikkeling en verdiep ik mij in de Argentijnse tango.

 

Hans Lentz (Paranormaal Therapeut)

Mijn persoonlijke ervaring –zowel zakelijk en privé– en mijn opleiding als Paranormaal Therapeut zet ik graag in. Al bijna 20 jaar help ik mensen met magnetiseren en persoonlijke coaching.

In 2013 ben ik “formeel” afgestudeerd als therapeut, vooral vanuit een persoonlijke behoefte mensen op een verantwoorde manier verder te kunnen helpen. Mijn paranormale talenten heb ik al heel mijn leven en ontvang daardoor vaak verrassende oplossingen.

Mijn aanpak is “hands-on”, persoonlijk, liefdevol, direct en ook soms ambulant (niet aan plaats gebonden). Na een eerste kennismaking maken we samen een plan hoe ik je zou kunnen helpen.

Op woensdagavond ben ik in de praktijk van De Vrije Stroom aanwezig. Een aantal woensdagavonden zijn vrijgemaakt voor gratis Open Spreekuur. Verder geef ik lezingen over leuke actuele onderwerpen. De data hiervoor vind je in de activiteitenagenda van De Vrije Stroom.

Lees hier meer over de praktijk van Hans.

Hans Lentz – Paranormaal Therapeut (ANZN)
Praktijk “Kriebels & Kronkels” i.o.
M. 06 2290 7682
E. hans.lentz@gmail.com